Onze troeven

Aangenaam en groen

wonen aan de rand

van Beringen-Centrum.

Het project Helvetica omvat twee moderne wooncomplexen met in totaal 29 energiezuinige en kwaliteitsvolle appartementen en 5 penthouses.

 

Deze BEN-woningen hebben een oppervlakte tussen 86 en 200 vierkante meter. Ze tellen één, twee of drie slaapkamers en minstens één terras. Het doordachte architecturale concept creëert een ruim gevoel en zorgt voor veel lichtinval in de woningen. Elke bewoner heeft minimaal één autostaanplaats in de ondergrondse parkeerkelder, die onder de twee wooncomplexen loopt. Daar bevinden zich ook 38 private bergingen en 3 fietsenstallingen.

U heeft interesse? Klik hier

Kom tot rust in je eigen

oase van licht en stilte.

 

Alle terrassen van Helvetica zijn naar het zuiden of het zuidwesten georiënteerd en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Er zijn zowel inpandige als uitpandige terassen voorzien in beide gebouwen. Sommige woningen hebben zelfs twee terrassen. De gelijkvloerse appartementen hebben een terras én een eigen tuin.

Geniet van groen en

leuke ontmoetingen.

 

De buitenruimtes rond de twee wooncomplexen van Helvetica vormen een prachtige groene binnenplaats waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, en samen of alleen een aangename tijd kunnen doorbrengen. Een wandelpad verbindt de twee wooncomplexen met elkaar. De petanquebaan staat garant voor uren spelplezier. De aangelegde tuin is met zijn hagen, struiken, bomen, plantenperken en bankjes het ideale decor om zalig in te verpozen.

Ervaar een gevoel

van ruimte.

 

De leefruimtes van elk appartement en elke penthouse zijn voorzien van grote ramen. Elke woonruimte heeft een schuifraam dat uitgeeft op het terras. Zo wordt buiten binnen en binnen buiten en heb je in elke woning een gevoel van ruimte en openheid. Dankzij het hoogrendementsglas in de ramen geniet je van optimaal thermisch en akoestisch comfort.

Geef je thuis een

persoonlijke toets.

 

Een woning wordt pas echt een thuis als je er een persoonlijke toets aan kunt geven. Daarom hebben we ruime budgetten voorzien voor de afwerking van je appartement of binnenplaats. Concreet? Je kiest vrij voor je keuken, sanitaire toestellen, deuren, vloeren en wandbekleding in toonzalen door de bouwheer geselecteerd. We selecteren toonzalen met materialen en toestellen van Europese topkwaliteit en zorgen voor een hoogwaardige installatie en afwerking.

BEN jij mee?

 

Alle woningen van Helvetica zijn BEN-woningen. Dat betekent dat ze bijna energieneutraal zijn. Ze verbruiken weinig energie en halen een groot deel van hun energiebehoefte uit hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen en warmterecuperatie. Dat vertaalt zich in een lage energiefactuur en fiscale voordelen.

Kom thuis in

één van onze 34

bijzondere woningen.

 

Scroll naar beneden en

ontdek onze vele troeven.

Ontdek onze troeven

Home

Omgeving

Contact

Troeven

Aanbod

Vraag meer info

Ontwikkeling

Verkoop

Privacy  —  2020 © Ace Projects

Webdesign by King Arthur